efbet Лига Водещи новини Всички новини

Лечков: БФС е „виновен“ за компромисите за Левски

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков коментира декларациите, които Левски публикува срещу футболната ни централа.

„Аз съм напълно съгласен с част от декларацията на Левски, зад която виждам почерка на човек, с когото сме играли и побеждавали за България. Да, българският футбол е стигнал дъното, намирайки се в критично състояние. Факт е. Прави са хората от „Герена“. Но това е на клубно ниво, което означава, че в Левски обвиняват себе си. Защото БФС няма вина, че Левски не е силен отбор“, заяви Лечков пред „Блиц“.

„БФС обаче е „виновен“ за многото компромиси, които е направил за Левски. И знаете ли – те не са един и два. Доста толерантни сме били клуб, който е на ръба на съществуването. И сега, когато този отбор, започна да губи, изниква удобното зло на всеки – БФС. Е, не. Не може така.

Имам чувството, че Левски и ЦСКА имат един и същи финансов благодетел. Така че – някои хора са в много близки отношения с други хора. Някои хора са помагали финансово на други хора.

Мисля, че е излишно да се вдига олелия за конгрес, след като вече е ясно, че такъв няма как да има. И би било хубаво „сините“ да гледат себе си. Да се спасят, защото без Левски и ЦСКА не е същото. Само един силен Лудогорец не е достатъчен“, завърши героят от световното в Щатите.

2 коментари

Николай Василев 02/11/2022 at 20:40

И ЛЕВСКИ И ЦСКА ВЪН ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ …………………….. ЗА ДА ГО ИМА !

Отговор
Цветомир 03/11/2022 at 15:11

Само Левски ще ви махне…. Алкохолици и неграмотни бивши футболисти захапали сте едни пари от ФИФА и УЕФА и не ви се пуска кокала… Ама срещу Левски ще го ядете

Отговор

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P