efbet Лига Всички новини

От Ботев искат цялостна козирка на „Колежа“

От Обединени фракции „Бултрас“, Сдружение „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ и Сдружение „ПФК Ботев“ излязоха с открито писмо във връзка с продължаващите дейности около завършването на стадион „Христо Ботев“ под тепетата.

Публикуваме написаното от ботевистите без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти, На 05.11.2022г. в качеството си на председател на политическа партия, която е издигнала управлението на град Пловдив, Бойко Борисов се срещна с представители на жълто-черната общественост на северната трибуна на стадион Христо Ботев. В кратък разговор се опитахме за пореден път да търсим помощ в тежката битка за строежа на нашия дом.

Опитахме се да разкажем за безпомощността ни да се борим с бюрократичните прийоми, с които възложител, архитект и изпълнител задушават опитите ни да се преборим за изпълнението на стадион „Христо Ботев“ по проект и най-вече за покритието на всички трибуни с цялостна завършена козирка, А НЕ МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЯ!

В резултат от тази среща, считано от днес в 14:30 ч., когато е следващата седмична оперативка за строителството на Колежа, а и на всяка следваща, ще присъства строителен инженер, изпратен лично от г-н Борисов. Пред нас стои целта този човек да бъде запознат с проблемите, които срещаме ежеседмично при комуникацията си с възложител, архитект и строител, отговорни за завършването на стадиона по така мечтания от всички нас проект!

С надежда сме, че подкрепата, която е получило управлението на града ни, ще заслужи своето доверие, защото до момента в качеството им на възложител и контрольор на един от най-важните проекти в града са под всякаква критика и все повече ни карат да пристъпваме към крайни мерки! Доверието е изчерпано отдавна, а то може да бъде върнато само с реални действия преди местните избори следващата есен!

Господа заинтересовани лица, в срещата ни г-н Борисов ясно припомни, че гласуваните 12 милиона на общински съвет Пловдив са за покриването на стадион „Христо Ботев“ с ЦЯЛОСТНА ЗАВЪРШЕНА КОЗИРКА, без това да е свързано, с каквато и да е етапност и без значение от желанията ви да отклоните средства за видео наблюдение, осветление, пожароизвестяване, озвучаване и оповестяване към „правилните“ фирми на завишени цени!

Обединени фракции Бултрас
Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив
Сдружение ПФК Ботев

Свързани новини

Ботев удължи договора на Точукву Нади

Ботев елиминира Черноморец Балчик за Купата

Неманя Миланович ще води Ботев за двубоя с Черноморец

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P