efbet Лига Всички новини

Децата на Арес спечелиха силен турнир в Северна Македония

Набор  2014/2015 на водещата столична академия Арес завоюва първо място на турнир в Куманово,Северна Македония. В турнира участвапа отбори от България,Сърбия и естествено от много македонски градове – Куманово,Скопие, Щип,Велес…Той бе оранизиран и в чест на днешния празник на града.
Аресите срещнаха ФК Милано в първата си среща, която загубиха с 3:0. Следващите две срещи от групата си аресите спечелиха срещу ФК Кул Скопие с 5:0 и Куманово Еуроспорт с 2:1. Това отреди полуфинал срещу отбора на ФК Башкими, който бе спечелен с 1:0. Във финалната среща момчетата на Росен Танев и Мартин Тодоринов срещнаха отново ФК Милано, на които успяха да си върнат за откриващата среща в турнира с резултат 1:0. Коралите показаха страхотна и атрактивна игра през всичките мачове въпреки умората, която беше голяма поради многото на брой изиграни мачове в еднодневния турнир. 


Набор 2013 на Арес също се престави много силно в Куманово. Те спебелиха второто място,след като загубиха с 0:3 във финалната среща от домакините от Еуроспорт, но оставиха много добри впечатления с играта си.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P