efbet Лига Водещи новини Всички новини

Сделката за Левски пропада, „сините“ обмислят нов кредит

Вероятността очакваната от всички в „сините“ среди сделка със Спорт Републик е много малко вероятнa. За това съобщиха колегите от „Тема Спорт“. Въпреки направения от подразделението на Юнайтед Груп подробен одит и платената за него сума от 100 хиляди евро, то компанията на Драган Шолак е далеч от придобиването на Левски. Съвсем скоро се очаква това да бъде съобщено и официално от компанията, която е собственик на Виваком. Така над Левски надвисват сериозни черни облаци.

„Сините“ имат над 30 милиона лева задължения, от които около 12 милиона към НАП. Два от тях трябва да бъдат платени до Нова Година за да може ръководството на Левски да седне с представители на Агенцията по приходите и да договори ново разсрочване на дълга. Очаква се днес на общото събрание Наско Сираков да представи кризисен план за решение на проблемите. Той включва и теглене на кредит в голям размер от банка, който на първо време да реши проблемите на Левски с НАП. Въпросът стои на дневен ред и трябва да се вземе решение. Днес предстои Общо събрание на Герена, от което очакваме много новини.

Свързани новини

Левски се урежда с нов акционер още преди края на годината

Югозападна Трета лига: Вихрен – Левски 2

Наско Сираков опроверга информации, че е отказал продажба на акции

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P