efbet Лига Водещи новини Всички новини

Ивайло Ивков дава на съд член на НС на Левски

Продължават скандалите в Левски. Късно в сряда стана ясно, че изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков заяви, че ще даде двама души на съд. Единият е част от клубното приложение на „сините“, а другият е член на Надзорния съвет на клуба.

“Може да пълзим, но ще стигнем върха рано или късно. Или поне ми се иска да е така. Да не си поставяме химери и после да сме разочаровани“, сподели Ивков по време на срещата със сдружението „Левски на Левскарите“.

„За мен реалността беше, когато бизнесът види колко хора и с каква любов подкрепят отбора, да се включи. За целта трябва и клубът да ги приеме. Сега имам много рестрикции. Не можем да сключим договори дори с желаещи. Те знаят – ябълката на раздора беше договор с efbet, който аз считам, че привлякох за клуба близо 400 хиляди лева. В същото време бях обвинен и това трябва да се знае, че съм ощетил клуба с 80 хиляди лева, защото те щели да договорят по-добра цена. Клеветниците ще бъдат дадени на съд и повече няма да подемам тази тема. Вчера ме разубеждаваше изпълнителният директор. Казах му, че моето име, каквото и да се случва, ще остане неопетнено, защото през живота ми никой не ме е упреквал в това. Това беше публикувано между редовете. Не ме защити нито собственикът, който знаеше от самото начало за тази сделка, а именно ЛЕД системата“, продължи той.

„Сключих договор за 25 минути на 2400 лева без ДДС, каквато беше цента, определена от клуба с еfbet, благодарение и на моя личен контакт там. След като те дават Betano, защо аз да не извикам еfbet. На мача с Пирин за 2 хиляди лева. За всички станали мачове проявиха интерес. Беше ми взет договорът от генералния спонсор и в момента съм обвинен, че те са сключи договор на 1500 лева, а видиш ли, ако аз не съм договарял, щели да сключат на 1800.“

Свързани новини

Ботев Враца и Септември не си вкараха гол

stambeto

ЦСКА-София ще играе контрола срещу Миньор

stambeto

Ексклузивно: Наско Сираков изгледа двубоя на дубъла на Левски в Доброславци

Biser Todorov

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P