Всички новини

Откриха Световното първенство с пищно шоу

С истинско шоу бе открито Световното първенство по футбол в Катар.  Церемонията започна в 16:40 часа наше време, a в началото й основен мотив бе призивът за обединение на света. Известният американски актьор Морган Фрийман също излезе на сцената и отправи призив за мир.

Домакините включиха танц със саби, местни танци и изпълнение на барабани, за да се стигне до парада на отборите, в който участваха фенове с екипи на всички страни участнички.

Организаторите почетоха и всички предишни световни първенства с микс на химните им, сред които личаха изпълнения на Рики Мартин и Шакира. Под звуците на химните се появиха и всички досегашни талисмани на Мондиалите, като в края се появи и настоящият –  Ла’ееб.

След това дойде време на музикалната част, а на сцената излязоха Джунг Кук, член на корейската група BTS, боливудската звезда Нора Фатехи и американската певица Lil Baby.

Емирът на Катар Тамим бин Хамад Ал Тани държа реч, с която приветства всички фенове и гости на родината му за Мондиала.

В края на шоуто бе представено и логото на Световното първенство, а кулминацията на всичко бе пищна заря.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P