25/06/2022
Без категория

В ЦСКА наказват двете издънки

Ръководството на ЦСКА вероятно отново ще накаже двете издънки Иван Иванов и Иван Караджов, пише днес в. 7 дни спорт. Както е известно двамата се забъркаха в скандал пред столични клуб „Сиело“ и в резултат не него се озоваха в Пирогов с прободни рани от нож.

Малко след инцидента цялото ръководство на ЦСКА и спортно-техническият щаб били вдигнати на пожар. Както винаги, пръв бил уведомен изпълнителният директор Венцислав Живков. Бившият криминалист от Перник заскубал оределите си коси и се чудел какво да ги прави тези двамата.

Осведомени били още треньорът Любо Пенев, помощниците му, обадили се и на администратора Кирил Костов. Шефът Димитър Борисов, също събуден по спешност, се чудел с кое първо да се оправя – с почистването на София от снега или с издънкаджиите, пише още спортният ежедневник.

Според изданието поредната изцепка на двамата може да им коства 30% от заплатите за последния месец. Оказва се, че двамата са нарушили за пореден път вътрешния правилник на футболния клуб с гуляене в ранните часове на деня. По принцип на футболистите е разрешено да бъдат извън домовете си до 0,30 часа след полунощ, и до 2,30 часа в свободните дни, както и в тези след мачовете. Инцидентът пред клуба е станал един час след регламентираното време.

Преди това Караджов и Иванов бяха спипани и в двата скандала с нощните приключения в уиски бара на хотел „Феста Барсело“. Първо двамата бяха в групата, разпивала преди мача с Миньор (0:3). След това пак те бяха главни действащи лица в скандала с наказанията за разпивката преди мача с Литекс (0:2) в Ловеч. Двамата дадоха и скандално телевизионно интервю в предаването Спорт Мания на Канал 3, което окончателно ги постави в изолация.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P