25/06/2022
Без категория

Коце Лаптопа: Условията на Видима са по-добри от тези на ЦСКА

Старши треньорът на Видима-Раковски Костадин Ангелов не загуби дух след загубата с 1:6 от Левски. Той заяви, че условията в неговия тим са по-добри от тези в ЦСКА.

„Вярвам, че тук може да се получи нещо истинско, защото трябва да се започне всички от начало. Самият факт, че има две момчета, които са излезли от школата и са титуляри в мъжкия отбор означава, че школата е работила, а защо не са налагани хората е друг проблем. Вярвам, че всякакви финансови проблеми ще се оправят. Левски първото полувреме от 5 атаки ни вкараха 6 гола и второто от една атака ни вкара един гол и това се случва често, а видяхте, че ние създавахме ситуации и имахме моменти, в които можехме да вкараме, но ни липсва класа“, каза треньорът.

„Тенденцията в бъдеще би трябвало да бъде децата, които излизат от школата, да се представят по-добре в мъжкия отбор, защото според мен това би трябвало да е тенденцията. Тук условията, които са създадени, са по-добри от тези на ЦСКА“, допълни Ангелов.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P