05/07/2022
Без категория

Бербатов открива спортен комплекс в Бургас

С мач между футболни звезди начело с Димитър Бербатов и сборна бургас­ка формация ще бъде открит спортен комплекс край морето, който е соб­ственост на Милен Геор­гиев и Георги Чиликов. Шоуто, което включва и за­ря, са планирали за 30 юни вечерта- 24 часа преди фи­нала на европейското фут­болно първенство, пише „24 часа“.

 

Бивши­те асове на „нафтата“ под­готвят покани и до премие­ра Бойко Борисов, минис­търа на спорта Свилен Нейков, президента на БФС Борислав Михайлов и още куп бивши и настоящи футболисти. Спортният комплекс, който се намира до Окръж­на болница в Бургас, е вър­ху площ от 5 декара. Ще разполага с 3 футболни игрища с изкуствена тревна настилка. Най-голямото е с размери 60 на 40 метра.

 

Ще има тенис корт, съблекал­ни и електрическо осветление. Вече е поръчан и за откриването на 30 юни ще бъде монтиран билборд в подкрепа на Стилиян Пе­тров. Такъв вече е поставен на спортен комплекс „Еврика“ в Слънчев бряг, където всяко лято се организират мачлета и турнири с участието на Димитър Бербатов и приятели срещу състав, селекциониран от Георги Иванов-Гонзо. Бив­шият спортен директор на „Левски“ заедно с Мартин Кушев, Захари Сираков, Йордан Петков и Кристиян Добрев вече загря с 6:4 сре­щу Георги Чиликов, Милен Георгиев, Радостин Кишишев и Мирослав Косев. Все още не е ясно откога ще се включи и селекцията на Бербатов, в която са най-верните му авери Тодор Кючуков, Сашо Томаш, Косьо Мирчев и кумът на Стилиян Петров и Валери Божинов – Юли Димитров.

 

Заради отпътуването на Гонзо за европейското пър­венство утре, той почти си­гурно ще пропусне мача на истината на „Еврика“. През миналата година Георги Иванов и компания с огромната помощ на бур­гаските звезди надиграха Бербатовия тим. Моторът на футболните изяви в Слънчев бряг Росен Пенев е замислил до края на месеца да организират мач шоу в подкрепа на Сти­лиян Петров. Късно снощи трябваше да се проведат преговори с Димитър Бер­батов за уточняване деня и часа на този двубой.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P