Без категория

Жоао Силва: Ще започна да вкарвам

Нападателят на Левски Жоао Силва бе гост в сту­диото на Канал 3, където разказа за кариерата си до­сега, както и за виждания­та си за престоя му на „Ге­рена“. „Левски ми представи проекта си и на мен ми ха­реса. Прецених, че ще е добре за израстването ми като играч тук. Знам как­во е Левски, отборът е познат в родината ми.

 

Аз съм тих, домошар, спокоен човек. Като ме видяха в съблекалнята, нови­те ми съотборници казаха, че приличам на Жерар Пике“, каза португалецът. „Знам, че съм най-скъпа­та покупка, знам защо съм тук и знам какво трябва да направя. Много работа ме чака. Сплотен отбор сме и се разбираме. И аз, и треньорът знаем, че съм готов да играя, но трябва да си заслужа мястото на терена. Първият ми гол така или иначе ще дойде и ще ми донесе спокой­ствие“, изрази увереност Силва. Той заяви, че когато е отишъл от Португалия в Евертън, на „Гудисън Парк“ са били Луис Саха и Якубу Айегбени и е разбрал, че шансовете му да се пребо­ри са минимални.

 

„Не ме тресе звездомания, за национален отбор ми е рано, трябват ми го­лове, така или иначе бях в младежкия национален от­бор и съм познат като име. Съотборникът ми Базил де Карвальо е много добър. Важно за него е, че започна отначало подго­товка с отбора и по-важ­но е, че вкарва голове. Компонентите скорост и завършваща фаза, това е, което работя повече от всичко друго“, обясни Сил­ва. Той сподели, че лошо за феновете и за футбола изобщо е, че мачовете не се дават по телевизията.

Коментирай

Този сайт използва бисквитки. Ако желаете да прочете повече и да промените своите настройки вижте повече Приемам Прочети повече

P