Берое (Стара Загора) Пирин Гоце Делчев

Драголов: Берое с лекота ще отстрани Пирин (ГД)

Берое ще продължи с леко­та в полуфиналната фаза от турнира за Купата на България, категоричен е бив­шият изпълнителен дирек­тор на тима Васил Драголов. На старозагорци пред­стои четвъртфинал реванш с Пирин ГД. Той отчете подем в играта на възпитани­ците на треньора Петър Хубчев в сравнение с пред­ставянето им през есента. Двубоят между двата тима е утре от 16:00 часа.

"Неза­висимо че авансът от 1:0 от първия мач е твърде кре­хък, Берое няма да има про­блеми и ще запише победа и в реванша срещу Пирин Гоце Делчев. Старозагорци са по-класният от двата тима, разполагат и с по-стойност­ни изпълнители", каза пред "Тема Спорт" Драголов.

"В играта на Берое има поло­жителен напредък в сравне­ние с първия полусезон от шампионата. Момчетата в зелено-бяло играят по-борбе­но и ако продължават в съ­щия дух, могат да финиши­рат в първата половина на крайното класиране за пър­венството. Воля на жребия е дали те ще прескочат и полуфинала за купата, ако се сбъдне прогнозата ми, че ще отстраним неврокопчани на четвъртфинала", допълни той.

Според Драголов доб­рата игра на тима се дължи на правилните трансфери.

"Берое привлече през зимна­та пауза две стойностни попълнения в лицето на Вен­цислав Христов и Пламен Крумов. Клубът уцели с тях. Наличието им вдига нивото на състава и го прави по-атрактивен", допълни Драголов.

 

Ивайло Ангелов

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK