Официално: Арда Кърджали спира участие в Югоизточната "В" група

Отборът на Арда Кърджали приключи преждевременно участието си в Югоизточната "В" група. Причината е неявяването на тима за мача със Созопол. Това е втори мач на тима от Кърджали, за който отборът не се явява и автоматично според правилника тимът бе изваден от първенството.

 

Ето всички решения:

На днешното си заседание спортно-техническата комисия при ЗСна БФС - Пловдив взе следните решения:


1. Изважда от състава на Югоизточната "В" група тима на Арда(Кърджали) заради второ безпричинно неявяване за среща отпървенството като гост на Созопол.


2. Уважава жалбата на ФК Металик (Сопот) за срещата с Царимир, завършила 1:2, и присъжда служебен резултат 3:0 в полза на Металик.
3. Спира състезателните права на Тодор Димитров Тасев, картотекиран неправомерно в тима на Царимир, до края на спортно-състезателната година.
4. Причините за прекратяването на срещата Пъдарско - Чернозем и резултатът от нея ще бъдат разгледани на заседание на комисията в седемдневен срок. Ще бъдат разгледани докладите на длъжностните лица, за да сеустанови причината и причинителите на прекратената среща
Дисциплинарната комисия при ЗС на БФС - Пловдив наложи следните наказания:
ПО ДОКЛАД
1. Предупреждава Спортист (Голям чардак), че при втори подобен случай ще бъде лишен от домакинство и му налага глоба от 100 лева.
2. Наказва с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба от 50 лева треньора на Борислав (Първомай) Димитър Димитров.

Днес 10.04.2013 г. СТК при ОС на БФС - Плевен проведе заседание и реши:

1. На основание чл. 24, т. 2 буква "а" от Наредбата на БФС присъжда служебен резултат 3:0 в полза на ФК Милковица 09 за срещата с ФК Ботев с. Вълчи трън, поради неявяване на отбора на гостите.

2.На основание чл. 47, т. 4, и т. 7, от Наредбата на БФС присъждаслужебен резултат 3: 0 в полза на ФК Обнова (с. Обнова) за срещата с ФК Славия (с. Асеновци), за неправомерна смяна на състезател от отбора на ФК Славия. Треньорът на Славия (Асеновци) е направил още една смяна извън разрешените в мач от първенството на Б областна група-Плевен.

3. На основание чл. 47, т. 4, от Наредбата на БФС спира състезателните права на Александър Цветомиров Филипов от с. Градище до края на спортно-състезателната година.

4. На основание чл. 47, т. 4, от Наредбата на БФС спира състезателните права на Росен Йосифов Иванов от с. Асеновци до края на спортно-състезателната година.

5.На основание чл. 47, т. 4, и т. 7, от Наредбата на БФС присъжда служебен резултат 3:0 в полза на ФК Осъм (с. Козар Белене) засрещата с ФК Космос (с. Каменец) в мач от първенството на Б областна група-Плевен, заради нередовен състезател от отбора наФК Космос .
Решение на ДК към СК - Кърджали
3. На основание чл. 37 т. 1 - 1 наказва отбора на Искра Черноочене с 1 среща лишаване от домакинство и парична глоба от 200 лв. за нахлуване на публиката на терена с последствия за съдиите.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK