ЦСКА Марибор

Агентът на Миланич: Дарко няма да поеме ЦСКА заради лични причини

Дарко Миланич няма да е треньор на ЦСКА през новия сезон. Новината бе потвърдена от агента на словенския специалист Нусрет Яшари, който даде ексклузивно интервю за спортния сайт на zonasport.bg.

 

Въпреки че „армейците" упорито отричаха за преговори с Миланич, неговият мениджър призна, че в Словения е бил получен и договорът, който треньорът е трябвало да подпише. В последния момент обаче самият наставник се е отказал заради лични причини.

 

„Искам много да благодаря на президента на ЦСКА Емил Костадинов (бел. ред. - Костадинов всъщност е член на Управителния съвет) и на цялото ръководство на клуба, които показаха много висок професионализъм. Всичко беше договорено, всички условия бяха изпълнени и Миланич дори беше много доволен от целия проект, който ЦСКА прави за новия сезон", разкри Яшари пред zonasport.bg.

 

„Буквално в последния момент обаче Миланич отказа заради лични причини и ангажиментът му пропадна. Не искам да навлизам в детайли какви са неговите причини, но всичко беше уговорено и договорът беше при нас с всички подробности. Към днешна дата обаче плановете на Дарко вече са да остане в Марибор и да продължи работата си в Словения."

 

„Договорът му с ЦСКА трябваше да бъде за 3 години, условията бяха прекрасни, нямахме абсолютно никакви проблеми по време на преговорите. Бях концентриран изцяло върху преговорите между ЦСКА и Миланич, дори спрях разговорите за няколко други трансфера на футболисти. Останах очарован от управата на ЦСКА, мислех, че ще направим една нова концепция, един нов проект - много интересен, който представиха шефовете на "армейците", но за съжаление това не се случи."

 

„Щеше да бъде страхотен шанс и за ЦСКА, и за Миланич, тъй като той е един голям професионалист и човек с дух на победител, а в този момент ЦСКА има нужда точно от такъв треньор. Искам да се извиня в качеството си на посредник в преговорите, че Миланич няма да е новият треньор на ЦСКА, надявам се в някой бъдещ момент това все пак да се случи."

 

„На никого в ЦСКА не му беше приятно, когато им казах, че нещата се провалят в последния момент, но това са неща, които за съжаление понякога се случват във футбола. Искам да пожелая успех на ЦСКА и дано проектът, който са захванали, се увенчае с успех", завърши Яшари.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK