Йордан Боздански вече е шеф на ДЮШ в Пирин

Старши треньорът на Пирин Йордан Боздански сменя горещия стол с директорския пост в детско - юношеската школа на орлетата, пише "Струма". Боздански не успя да изпълни поставената му задача, а именно да вкара Пирин в "Б" група и от следващия месец ще започне работа в школата. В същото време досегашният шеф на школата Васил Петров ще изпълнява само треньорска дейност с подрастващи. С назначаването на Боздански ще настъпят някои трансформации в школата. Някои треньори ще бъдат освободени и на тяхно място ще бъдат назначени нови.

 

Все още не е ясно кой ще наследи Боздански на горещия стол в представителния отбор на Пирин. Един от вариантите е Стефан Гошев. До началото на подготовката, която ще стартира през юли месец, ще има яснота около треньорския пост и новите попълнения в клуба. Ръководството на орлетата ще постави първа и най-важна цел пред новия треньор влизане в професионалния футбол.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK