ЦСКА Литекс

Гриша Ганчев: Исках ЦСКА да започне на чисто

Почетният президент на Литекс Гриша Ганчев изрази своята позиция относно актуалните събития, свързани с ЦСКА. Бизнесменът публикува специална декларация в сайта на „оранжевите“. Публикуваме съобщението без редакторска намеса:


Червената общественост трябва да е наясно, че моето условие беше единствено и само да се започне "на чисто" в ЦСКА. Повтарям - "на чисто"! И аз го заявих публично пред в-к Тема Спорт и Дарик Радио, както и при многобройните си срещи и разговори с различните фракции на феновете, футболните деятели и отговорните фактори в клуба.

 

Държа да подчертая, че става изцяло въпрос за един бизнес проект. Милиони сделки се правят и развалят ежедневно по целия свят, аз никога не съм бил авантюрист, не бих си позволил по никакъв начин да поема ангажимент, ако има дори 1% съмнение от моя страна за настоящата ситуация, перспективата и успеха на това начинание. Защото както казах и преди, ЦСКА е национална кауза.

 

При така стеклите се обстоятелства, аз не мога да поема тази авантюра.
Желая успех на феновете, ръководството, треньорите и играчите на отбора!

 

С уважение: Гриша Ганчев

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK