ЦСКА

Пената: Нищо не знам за нов ЦСКА, ходете на море

Кой го е направил това отворено писмо, аз не знам нищо. Това заяви пред ТОП НОВИНИ БУРГАС легендата на ЦСКА Димитър Пенев, който бе посочен като учредител на новото акционерно дружество „ЦСКА 1923”. По-рано в медиите се появи информация, че въпросното дружество има за цел да изкупи акциите на Нефтохимик и да започне на чисто. Ето какво сподели Пената, който и този път не изневери на колоритния си стил.


„Нищо не мога да ви кажа, днес е неделя. В понеделник може да питате. Просто ме учудва това нещо. Вижте какво, сега говорите неща, които вие знаете. Аз абсолютно нищо не зная, тъй като събота и неделя по тези въпроси няма централа, която да работи и да имаме някакво мнение или отношение, или яснота”, заяви за ТОП НОВИНИ легендата на „червените”.

 

„Кажете ми, къде съм записан да съм казвал нещо. Това може да се пише пет пъти отворено писмо. Кой го е направил това отворено писмо. Ами ето, аз не знам. Дай Боже, някакво действие да стане, но утре – понеделник на работа ще бъдем и така. В неделя нямаме информация както вие журналистите”, духовито отбеляза той.

 

„Хубаво е времето в Бургас, тука е дъждовно. Отидете малко на въздух към морето, утре ми се обадете”, каза в заключение Димитър Пенев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK