Локомотив София

От Локо Сф кръщават трибуни на клубни легенди

Двете трибуни на стадиона на Локо София в "Надежда" ще получат нови имена.

По идея на червено-черната публика секторите А и В ще се казват вече "Атанас Михайлов" и "Никола Котков" в чест на двете футболни легенди.

Ръководството на клуба планира и ремонт на сектор В. Преди той да бъде отворен за фенове, трябва да бъдат изпълнени предписанията от полицията. Ще бъде извършено изцяло пребетониране, стъклените блокчета на гърба на сектора ще бъдат подменени. Предстои да се извърши смяна на изолацията на козирките на стадиона над централната трибуна в сектор А и над целия сектор В. Трябва още да се укрепи и бетонът, защото има рушащи се стъпала. На входовете пък ще бъдат поставени охранителни камери.

 

Шефовете обмислят и един революционен ход за клуба - въвеждането на сезонни карти. Те по всяка вероятност ще бъдат на цена от 60 лева. Ще има и доста по-скъпи за място във ВИП ложата. По настояване на феновете приходите от картите ще отиват за покриване на нуждите на детско-юношеската школа. На заслужилите ветерани на червено-черните ще бъдат раздадени безплатни карти.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK