Димитровград

Море отлага първата тренировка на Димитровград за 15-и юли

С 5 дни се отлага началото на подготовката на Димитровград. Първата тренировка беше пренасрочена за 15 юли.

 

"Наложи се да преместим старта от сряда за понеделник понеже част от момчетата все още са на море", обясни президентът на "Димитровград" Ангел Колев пред "Новинар ЮГ".

 

На "Миньор" се завръща Христо Георгиев, който за втори път за по-малко от година ще бъде треньор на синьо-жълтите. Очаква се за началото на подготовката да се появят поне 15 играчи.

 

"Като видим кои ще дойдат на 15-и, ще преценим какви състезатели да привлечем", допълни футболният бос. Според него по-голяма част от досегашните момчета ще останат в отбора.

 

Засега единственият напуснал е Цветомир Матев, който облече екипа на "Хасково" и даже вкара 2 гола в контролата с "Миньор" (Раднево). На Ямача тренира и Жеко Йорданов, но в бригадирския град продължават да го броят за техен футболист. В понеделник ще станат ясни и контролите на димитровградчани. Първенството в Югоизточната "В" група започва на 10 август.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK