Димитровград

Димитровград си върна вратар

Вратарят Янислав Иванов отново ще пази за Димитровград. През миналия сезон той бе в "Тунджа" (Ямбол), но за новото първенство прие предложението на "Димитровград" да се върне. Треньорът Христо Георгиев е доволен от решението на Иванов, иначе трябваше на този пост да разчита на момчета от школата. Миналогодишните вратари Петьо Александров и Светослав Енчев напуснаха клуба след края на сезона. Светльо тренира с "Хасково" от началото на подготовката. За Александров няма информация дали се пробва в друг отбор или е решил да спре да играе.

 

Засега Иванов е единственото ново попълнение. Очаква се до ден-два комшиите от "Хасково" да освободят няколко играчи и част от тях да поемат в посока Димитровград. На стадион "Миньор" за тренировка сега се събират по-малко от 18 футболисти. В сряда синьо-жълтите ще гостуват на "Свиленград", а в края на седмицата ще играят с "Борислав" (Първомай).

 

"Новинар ЮГ"

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK