Славия Черно море

Венци Стефанов: Таско е шлякатарник

Президентът на Славия Венци Стефанов скочи срещу Таско Тасков след мача с Черно море в събота. Реферът свирна спорна дузпа за домакините, която капитанът Георги Илиев пропусна. След това белите претендираха, че Росен Колев от Моряците трябва да бъде изгонен, но това не се случи.

 

- Доволен съм от това, че момчетата играха мъжки във Варна. Ако бяхме се представили така и в първия кръг срещу Берое, щяхме да ги бием. Друг е въпросът, че на "Тича" имаше едно друго главно действащо лице - съдията Таско Тасков. Той е шлякатарник, който се постара да ни ограби за пореден път. Симпатично момче е, но явно при него тази неща се случват като при хранителните натравяния. Той е вреден за футбола. Има всички качества да стане голям съдия, но манталитетът му е такъв. Ако бе свирил с еднакъв аршин, нещата щяха да изглеждат по друг начин. Смятам, че от 100 съдии двама я дадат такава дузпа, я не - коментира Стефанов.

 

Атанас Димитров

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK