Лудогорец

Лафове: Лудогорец набира статисти

След като изгони халтураджията Роджър Уотърс от националния стадион със закана да изнесе бизнеса си в съседна Румъния, босът на разградския футболен колос Кирил Домусчиев е напът да изпълни и втората си закана - да внесе публика от чужбина.

Първоначално мажоритарният собственик на делиорманския евробоец бил изнервен от вялата реакция на държавните органи, които отказали да хванат за ухото въпросния Уотърс и да го обявят за персона нон грата. Впоследствие и горещата молба за помощ, отправена към агитките на софийските отбори за запълване на капацитета на стадиона с ревящи фенове, не срещнала очаквания радушен прием.

"Подиграха се с труда на момчетата! Изумен съм от злобата и нечистоплътността им! Ще видят те сега!", заканил се изнервен Домусчиев и решил да накаже всички участници в гаврата с Лудогорец, пише на майтап "НеНовините".

В пристъп на величествен гняв той се свързал с румънска агенция за набиране на статисти и поръчал да му изнамерят 42130 дубльори на разградчани. Останалите 100 места от капацитета на ст. "Васил Левски" щели да запълнят многобройните фенове на отбора. 

Единственото условие към кандидат-ултрасите било да изглеждат като редови разградчани, което си заслужавало надницата от 50 евро за деветдесетте минути, плюс пакет семки и половин литър газирана вода за почивката между полувремената, радваха се преминали кастинга букурещки роми пред репортер на НЕ!Засада.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK