ЦСКА

Феновете на ЦСКА искат справедливост за загинал в катастрофа привърженик

В интернет пространството привърженици на ЦСКА започват кампания за справедливост около инцидента при който в автомобилна катастрофа преди година загина един от популярните фенове на "червените" Младен Кънев - Байо. Вчера Варненският окръжен съд даде на Емилия Нанева условна присъда от три години затвор с пет години изпитателен срок. 
Ето и официалната позиция на привържениците: "Днес 20/08/2013 (б.р. вчера) във Варненския окръжен Съд се проведе делото по повод зверската катастрофа на 18/08/2012 край с. Старо Оряхово, в която загинаха на място (БЕЗ ВИНА) нашият приятел Младен Кънев и служителка от неговата фирма. Небезизвестната менекенка и двойна убийца - Емилия Йорданова Нанева, предприема безумна маневра с цел изпреварване в забранен участък без видимост, с превишена скорост (нарушенията са много), при която, навлизайки в насрещната лента, блъска насрещно движещия се автомобил, който шофира нашият приятел Младен. Съдия Соня Нейкова призна Нанева за виновна, като отсъди присъда от 3 години затвор с 5 години изпитателен срок т.е. условна (неефективна) присъда и 2 години и 6 месеца лишаване от свидетелство за управление на МПС. Аргументът на съдията за издадената присъда е, че извършителката няма предишни нарушения и е самотна майка (???) с малолетно дете, за което трябва да се грижи подобаващо, т.е. да бъде на свобода. Ние питаме: -А кой ще се погрижи за децата на Младен, които останаха без баща, и децата на неговата служителка, които останаха пълни сираци (баща им почина малко преди инцидента)?!? За детето на убийцата Емилия Нанева знаем, че има кой да се погрижи и това е известният мастит бизнесмен Явор Златанов (собственик на фирмите Изамет Транс, Изамет Еоод), който се появи днес в съда с охрана в подкрепа на любимата си. Същият е известен и като бившият съпруг на Радост Драганова от предаването "Огледала". Докога децата на обикновените и "простосмъртни" хора ще бъдат обречени, страдащи и незащитени за сметка на т.нар. "елит" ? За пореден път се доказа как работи съдебната система в България и какво законодателство имаме. Явно всеки, който е "богопомазан с пари" може да убива наред безнаказано!"

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK