ЦСКА

Вальо Илиев: ЦСКА няма да е средняк

Капитанът на ЦСКА Валентин Илиев се разписа за първи път след завръщането си в клуба. Той бе доволен от този факт, но съжалява за пропуснатата победа срещу Локо Сф.

 

"Радвам се, че вкарах. Трябваше да спечелим този мач. Две последователни победи щяха да ни се отразят добре. Нямахме обаче късмет пред гола. Червеният картон на Венци Василев се отрази на представянето ни. Надявам се в следващите мачове да запишем победи, въпреки че имаме трудна програма. ЦСКА няма да седи на тази незавидна позиция. Просто ни трябва време и ще покажем, че можем много повече. Благодаря на феновете за подкрепата", каза Валентин Илиев, цитиран от "Меридиан мач".

 

Друг от лидерите на ЦСКА Тодор Янчев смята, че отборът ще подобрява представянето си в хода на първенството. „Когато не спечелим мач, сме винаги разочаровани. Важното е, че не се огънахме и показахме характер. Публиката бе зад нас, както винаги го е правила, което ни помогна", каза Янчев.

 

Той говори и за дългоочакваното си завръщане в ЦСКА: „Трудно беше решението да се завърна в ЦСКА. Искам да благодаря на хората от ръководството на Славия, на които ще съм винаги благодарен за човешкото отношение през последните осем месеца. Уникални са и им благодаря. Имахме няколко ситуации, в които нямахме късмет да вкараме. Просто им трябва време на нашите нападатели да се сработят. Най-вече през почивката ще работим, ще имаме и подготвителен лагер. Ще работим още по-добре и ще имаме друго лице след паузата. Дотогава обаче има мач с Ботев Пловдив, който е много важен."

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK