ЦСКА

ЦСКА благодари на феновете си

ЦСКА изрази благодарност към своите фенове чрез официалния си сайт. От тима пуснаха обръщение към привържениците, в което им благодарят за подкрепата, въпреки трудностите.Ето какво написаха "червените" в официалния си сайт:

"Армейци, едва ли някой се съмнява във възможностите и обичта ви към ЦСКА. Едва ли имате нужда от адмирации, за да продължавате да подкрепяте любимия ни отбор, така както го сторихте вчера в „Надежда”. Ние обаче няма как да подминем енергията, с която заредихте отбора в тежък момент, да не отчетем емоциите и страстта, с които драхте гърла, да не отдадем дължимото на всяко червено шалче, което се вееше на трибуната за гости, и да не чуем мощните удари на всяко червено сърце, което биеше в името на ЦСКА! Изказваме възхищението си от вас! По този начин, както пеем всички „Един до друг сме строени”, ние сме непобедими! Каузата ни е несъкрушима, идеите несломими.

Няма по-велико чувство от това, което изпитахме в „Надежда” вчера. Сигурни сме, че няма нито една армейска душа, която да остане равнодушна в мига, в който види, чуе и усети магията на Сектор Г. Затова сте специални. Затова сте единствени. Затова всички се съобразяват с вас! Винаги и навсякъде! Затова го има ЦСКА!Когато сте на трибуната, сме силни, спокойни, уверени, горди, смели и т.н.

„За честта на Родината, за ЦСКА и дружината, винаги ще бъда тук, винаги един до друг”! Това не е просто куплет от песен. Това не е мото. Това, както казваше бате Крум Янев (вечна му памет), е начин на живот.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK