Славия

Венци Стефанов: В Славия сме ръгачи, не меки китки

Венци Стефанов за пореден път беше култов вчера. "Ние сме ръгачи, а не меки китки", изцепи се босът на "белите". Изказването бе по повод участието на футболистите на най-стария столичен клуб в новото шоу на БТВ - "Нищо лично". Предаването е нов формат на скрита камера и ще тръгне от септември. Част от футболистите на "Славия" пък са снимани как тренират аеробика с красива инструкторка. Най-деен в упражненията е Галин Иванов. Халфът не свали очи от привлекателната девойка и изпълни всички упражнения чинно. На едно тях играчите дори бяха наредени в колона и се пляскаха по дупетата.

 

"Ами нормално, че я е заглеждал. В "Славия" сме мъже. Хетеросексуални сме", каза Венци. "Аз лично одобрих начинанието. В отбора трябва да има настроение", добави Стефанов. В клипа участват още Филип Филипов, Атанас Курдов, новите бразилци Фернандо да Силва и Диего Невеш и др. "Не мога да разкривам още подробности, че продуцентите ще ми се карат. Ще видите какво се случва, като го излъчат", добави още Стефанов пред "Стандарт".

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK