Нефтохимик 1962

Шефът на "Нафтата": Ние сме джентълмени, как ще бием осем играчи

Собственикът на Нефтохимик Николай Филипов приема с усмивка странната загуба на тима му с 0:2 в Стара Загора от Берое. Домакините играха цяло второ полувреме с двама, а в един момент и с трима играчи по-малко, но удържаха победата.

 

- Tака е във футбола – когато отборът пада, обикновено вината се поема от треньора. Макар че моите лични виждания са, че не само Валерий Дамянов е виновен. Цареше пълно бездушие на терена. За съжаление гледах този мач. Но вижте нашите футболисти какви са джентълмени. Те не могат да играят срещу по-малко хора. Те са много възпитани. През първото полувреме играха по-добре срещу 11, отколкото през второто срещу 8. Трябваше да влезем ние с Джамбазов от страната на Берое, за да могат да се разиграят. Тогава щяхме да вкараме поне още два гола - коментира за "Топ Новини Бургас" Филипов.

 

Той все пак излезе от шеговития той, като разкри, че смененият треньор Валерий Дамянов ще заеме друг пост в тима.

 

- Шегата настрана, те просто толкова си могат. Ето например нападателите си пречеха отпред, чудеха се какво да правят. Ще решим като какъв ще остане Валерий Дамянов, най-вероятно ще е спортно-технически директор. При нас много вожд, малко индианец. Ако трябва, Антон Спасов ще използва ПРО лиценза и на папата, но ще води отбора. Ще се ползва лицензът на човек от клуба, няма да се вземат други треньори - каза още босът на Нафтата.

BotevPlovdiv.bg
Официален сайт на Ботев

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK