Macron подпомага турнир за аматьори по футбол 7

Италианският производител на спортна екипировка Macron е решил да подпомогне българския аматьорски футбол. Фирмата от Ботуша, която облича два от най-силните отбори на Апенините – Наполи и Лацио ще бъде основен спомоществовател на уникален турнир по Футбол 7, в който ще се състезават единствено аматьори.

Събитието стартира в края на август и ще се проведе изцяло на спортен комплекс RDSport на територията на Минно-геоложкия университет в Студентски град в София. Реципрочно на качеството, което предлагат, италианците са се спрели най-добрата база в столицата.
Фирмата за спортна екипировка ще осигури напълно безплатно екипировка за участниците в надпреварата Macron Cup 2013/2014. В нея ще участват 16 отбора и тя ще бъде във формата на шампионат от 30 кръга. Наградата е повече от примамлива – отборът победител ще наблюдава на живо мач на Лацио от идния сезон на италианската Серия А, като организаторите поемат пътуването и настаняването на победителите.

Футбол 7 набира все по-голяма популярност в България. Тази разновидност на играта е най-близко до класическия футбол. Играе се на терен с размери 60 на 30 метра и големина на вратите 5 на 2 метра.

Организаторите на надпреварата продължават със записванията на желаещите, като местата са ограничени. Заявките за участие се подават в комплекс RDSport в Студентски град.

Football24.bg Football24.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK