Нефтохимик 1962

Цветомир Цонков подписа с Нефтохимик

Тази сутрин опорният халф Цветомир Цонков подписа договор с отбора на Нефтохимик, разкри официалният сайт на бургазлии.

 

Сърцатият бранител, който водеше подготовка с тима е договорил личните си условия с ръководството и вече може да се счита за сигурно ново попълнение. По-късно днес футболистът ще бъде картотекиран в БФС. За това няма да има проблеми, т. като Цонков е свободен агент и документите му са изрядни.Самият Цонков е изявил желание днес да тренира с отбора и ако треньорите му гласуват доверие, още утре да излезе със зелената фланелка срещу тима на Левски.

 

Чрез привличането на Цонков, ръководството на отбора прави поредна крачка към подсилване на средната линия на тима. Привличането на Цонков става и по изричното желание на треньорския екип на Нефтохимик, който отлично познава мотиваторските качества на халфа и неговата непримиримост на терена.

 

Очаква се до няколко дни в отбора на Нефтохимик да бъде картотекиран и Герасим Заков, чиято „жълта карта” ще пристигне всеки момент.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK