Левски

Батков: Тонев и Сираков подадоха оставки

Собственикът на Левски Тодор Батков коментира днешния безпрецедентен случай на "Герена". Както стана ясно, новият наставник на отбора Ивайло Петев бе нападнат от фенове, по време на встъпителната си пресконференция, като бе съблечен и изгонен!


"Позор за историята на най-обичания български клуб! Едва ли нашите отци са си представяли, че това може да се случи. Сигурен съм, че тези кадри ще обиколят целия свят. Това е петно върху историята ни!

На Левски не подобават подобни неща! Това не ни отива нито на футболистите, нито на качествата на клуба въобще. Решението за назначаването на Петев бе колективно, като първоначалната идея дадох аз! Убеден съм, че Петев може да направи нещо повече в Левски, след като се доказа в Лудогорец.

Треньорът на Левски се казва Ивайло Петев. Наско Сираков и Иво Тонев подадоха оставки, следващият, който ще го направи, е Батков, ако продължават тези неща. Аз обичам Левски. Нека си подам оставката и да видим тогава какво ще стане!", каза Тодор Батков.

Football24.bg Football24.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK