Левски

Илияна Раева: Безсрамници! Кой ви прати?

Съпругата на Наско Сираков - Илиана Раева написа гневен коментар в социалната мрежа Фейсбук относно скандала, който избухна на "Герена".Целият коментар:
„Безсрамници!!!!! Кой ви прати!!! Кой ви плаща!!!! Чий е ПФК Левски!!! Къде живеете!!!! В какво превърнахте този отбор!!!! Срам!!!! Позор!!!!!!!! Платена журналистика!!! Подготвени статии!!! Подготвени "фенове"-клакьори!!!!!ЖАЛКИ КАРИКАТУРИ!!! ДАНО РАЗСЪБЛИЧАНЕТО НА ТРЕНЬОРА ОТ ОБЕЗУМЕЛИ ФЕНОВЕ ОБИКОЛИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ!!! ДАНО ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЕС ВИДЯТ В КАКВО Е ПРЕВЪРНАТА ТАЗИ ДЪРЖАВА ОТ ТЕХНИТЕ БЪЛГАРСКИ КОЛЕГИ!!!! ДАНО НЯКОЙ СЕ ПОИНТЕРЕСУВА КАКВО ТОЧНО СЕ СЛУЧВА В ТОЗИ КРАЙ НА СВЕТА!!!!ДОВОЛЕН ЛИ СИ????? ДОВОЛЕН ЛИ СИ ОТ "ВЕЛИЧИЕТО СИ"????? НАИСТИНА ЛИ РЕШИ, ЧЕ МОЖЕШ ДА МОДЕЛИРАШ ЖИВОТА И СЪДБИТЕ НА ХОРАТА?????? НАИСТИНА ЛИ СИ ПОМИСЛИ, ЧЕ МОЖЕШ ДА ПРОМЕНЯШ БОЖИИТЕ ИЗИСКВАНИЯ!!! ЛЕВСКАРИ!!!!! КЪДЕ СТЕ???В КАКВО СЕ ПРЕВЪРНАХТЕ И В КАКВО ПРЕВЪРНАХА ОТБОРА ВИ??? БЪЛГАРИ!!!!! КЪДЕ СТЕ???? В КАКВО СЕ ПРЕВЪРНАХМЕ И В КАКВО ПРЕВЪРНАХА ДЪРЖАВАТА НИ???????? СТРАХЛИВЦИ!!!!! ПРОДАЖНИЦИ!!!!! ВСИЧКИ НИЕ ТУК, СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ ЖИВОТА И СЪДБАТА!!!!! И НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА СМЕЛОСТТА МИ!!!НЕ СЪМ СМЕЛА!!! НАПЪЛНО ОБЕЗОРЪЖЕНА И ОБЕЗВЕРЕНА СЪМ!!!! ЧУВСТВАМ СЕ НАПЪЛНО СЪСИПАНА И БЕЗСИЛНА!!!!! НАПЪЛНО... ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА....ТОВА НЕ Е НАРОД!!!! НИКОЙ ДА НЕ МРЪНКА!! НИКОЙ ДА НЕ СЕ ОПЛАКВА!!!”

Football24.bg Football24.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK