ЦСКА

Без пари в ЦСКА преди дербито

Сиуацията в ЦСКА е наглед спокойна, но всъщност положението въобще не е розово. Нито един от футболистите, конто бяха привлечени през есента, не е получил и стотинка от заработеното си възнаграждение. Засега благодарение на усилията на Стойчо Младенов положението е под контрол. Новите собственици правят всичко възможно да намерят свежи пари, но засега усилията им удрят на камък.

 

Дербито с Левски наближава, а негодуванието сред играчите заради безпаричието нараства. Александър Тодоров постоянно държи връзка с Лоурънс Дейвис в очакване да пристигнат средства поне за заплати.

 

Още с идването на куп нови играчи, повечето от които чужденци, бе постигната договорка да проявят търпение. Гарант в цялата тази объркана ситуация е Стойчо Младенов. Треньорът е притеснен, че футболистите може да не бъдат достатъчно мотивирани в предстоящите мачове. Липсата на пари буди сериозно недоумение главно при чужденците. Опитните Валентин Илиев, Тодор Янчев и Емил Гъргоров опитват да сплотят колектива.

 

На "Армията" се притесняват, че всичко е един голям и надут балон, който може да се пръсне всеки момент. До Нова година пари за текущи разходи има. Не е ясно какво ще се случи след това. Александър Томов опита да намери спонсори в Азия, но на този етап няма конкретен резултат. "Армейците" официално заявиха, че търсят нов генерален спонсор, който трябва да дава 1 000 000 евро на година.

 

"Меридиан мач"

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK