България Чехия

България - Чехия 0:0 на полувремето

България и Чехия завършиха 0:0 първото полувреме в последния ни мач от група "В" в квалификациите за световното първенство.

 

В 14-ата минута на мача се стигна до невероятен пропуск на Либор Козак, който излезе сам срещу Стоянов, но за наше щастие шутира високо над вратата. Именно в тази минута се чуха и виковете - оставка от трибуните. Те бяха насочени срещу правителството, а не срещу селекционера ни Любослав Пенев.

 

Чехите стигнаха до нова отлична възможност в 27-та минута. Тогава Ирачек се озова сам срещу Стоянов, след като Иванов и Миланов не се разбраха. Влади Стоянов обаче със страхотна изява спаси българската врата от попадение. В 45-ата минута се стигна до центриране отляво на българската врата, Козак игра с глава, и нацели страничния стълб. Така двата отбора се оттеглиха при нулево равество след първото полувреме.

 

Другите два мача, които са от решаващо значение за класирането ни на полувремето са: Норвегия - Исландия 1:1 и Швейцария - Словения 0:0

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK