ЦСКА Левски

БЛОГ: Армейците съблякоха "черните" фенове

ЦСКА смаза Левски на терена с 3:0, но победата на "червените" фенове на трибуните бе повече от впечатляваща. Армейците имаха хореография, на която много европейски грандове биха завидели. Имаше песни и скандирания през цялото време в Сектор Г. От другата страна имаше по-сериозна подкрепа само в началото на мача. Накрая имаше само "синя" тишина!

 

Това изглежда логично на фона, че резултатът стана 3:0 само за десетина минути още през първото полувреме. Публиката на ЦСКА обаче винаги е била №1 и никога не е спирала да подкрепя своите любимци. Не става само със слагането на черната маска! Кого ще уплашиш? Май някой си е мислил, че от другия край на стадиона ще му видиш черната маска, е няма как да стане. Освен това, какво означава дрескод - черно? Отборът ти е в синьо, а пък ти ще ходиш в черно, защо да не би да си станал фен на Партизан Белград.Да съблечеш един специалист, защото посрамил фанелката на Левски, без още да е започнал работа. А, защо футболистите на "сините" не се съблекоха. Да, навремето Гонзо си показа черните слипове, но днес левскарите трябваше да се събличат не след победа, а сред срамна и тежка загуба.Да, Стойчо стана Тройчо, защото съдбата си знае работата. Подиграваха му се, че губил с 3:0 в Европа, но сега заши тройка на Левски. Един фен в Сектор А от където гледах мача каза - "на полувремето вече бях тръгнал да си сапонисвам мустака, който е от победата с 5:0 над Левски." Явно утрасите на ЦСКА очакваха през второто полувреме Левски да хване поне петела (5:0). Е това не стана сега, но с Тройчо и тази публика скоро може и да стане.И накрая, но не на последно място помнете - Сектор Г, това си ти.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK