Лудогорец

Лудогорец пуска електронни билети за феновете си

Лудогорец ще тества електронна система за продажба на билети. Тя ще бъде вкарана в експлоатация на касите на стадион "Лудогорец Арена", както и на клубната база Спортен център Лудогорец за първи път в събота (26 октомври) в 17,00 ч. Тогава започва продажбата на билетите за домакинския мач срещу Любимец от XIV кръг на "А" група.

 

Благодарение на новата система феновете ще имат възможност да си закупуват билети онлайн. В същото време дистрибуционната мрежа ще бъде разширена, като в момента се водят преговори за откриването на пунктове във Варна, Русе, Шумен, Търговище и София, където броят на привържениците на Лудогорец нараства сериозно.

 

Новата система за продажба на билети е част от дългосрочна маркетинг стратегия на Лудогорец, която цели, както улесняване при закупуването на билети, така и въвеждането на промоционални пакетни цени.

 

Лудогорец припомня цените на билетите за домакинството на Любимец в неделя от 18,00 ч.Централна трибуна - 15 лева
Сектор А - 10 лева
Сектор Б - 10 лева
Сектор В - 8 лева
Сектор "Гости" - 8 лева
Сектор Д - 8 лева

 

Феновете до 18 години ползват намаление от 50 процента срещу представяне на документ за самоличност. За сблъсъка с отбора от Любимец важат и семейните билети.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK