Лудогорец Бешикташ

Лудогорец се засече с турски гранд

Интересна среща имаха футболистите на Лудогорец по време на първата си тренировка в Турция. Българският шампион се засече с турския гранд Бешикташ на терените на хотел Глория Голф, който за трета поредна година посреща Лудогорец, предаде пратеник на "Гонг". Турският тим току що бе завърщил приятелската среща с хърватския НК Сплит, която завърши при резултат 2:2. Доста турски запалянковци по стечение на обстоятелствата посрещнаха българския тим и живо се заинтересуваха кой е отбора, който ще води подготовка след мача на техните любимци водени от Славен Билич.

 

Стойчо Стоев заложи на раздвижваща тренировка при първото си стъпване на терените, които Лудогорец ще използват по време на заниманията в Турция. Всички 30 футболисти тренираха пълноценно. На място в Белек към отбора се присъедини Козмин Моци, който пристигна директно от Букурещ.

 

Българският шампион за трета поредна година се настани в хотел „Глория Голф“, който се оказва традиционна дестинация за Лудогорец. Домакините отново осигуриха на „орлите“ подобаващи условия, които да направят престоя на тима достатъчно ползотворен.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK