ЦСКА

Мартин Петров: Колективът ни е много добър

Лидерът на ЦСКА Мартин Петров заяви, че доста неща на "Армията" му правят впечатление, но въпреки това няма право да се оплаква. Бившият национал добави още, че не може да опише какво е изпитал, когато е видял плакатите, издигнати от феновете за добре дошъл.

 

"Надявам се да играем по същия начин в шампионата, както в контролата с Берое. Има някои неща, с които трябваше да свикна тук. Много работи ми правят впечатление, но нямам право да се оплаквам. Колективът е много добър. Това мога да кажа с ръка на сърцето. Решени сме да помогнем на клуба в този труден момент. Изпитваме много трудности, но правим това, за което сме дошли. Има ръководни органи, които ще решават бъдещето на ЦСКА", заяви Петров в предаването "Нека говорят".

 

"Една от целите ми бе да се върна и да предам опита си на по-младите. Дано да вземат този хъс. Най-големият опит се трупа в големи мачове. Младите няма от какво да се оплакват от нас. Те наистина се стремят да попиват много неща от нас. Няма как да обясня как се чувствах при завръщането си в ЦСКА, защото това трябва да се преживее. Не мога да опиша какво изпитах като видях да издигат плакати за добре дошъл", добави бившият национал.

 

"За мен лично, моето изгонване от националния отбор не стана по най-добрия начин. Казал съм го и на треньора и на Борислав Михайлов, но така и не получих някакво обяснение. Но аз не мога да имам лошо отношение към националния отбор. Радвам се на успехите", завърши асът на "червените".

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK