Видима

Видима Раковски набира деца за ДЮШ

ПФК “ВИДИМА - РАКОВСКИ” обявява прием за попълване на отборите си от Детско-юношеската школа за следващия спортно-състезателен сезон. Набират се футболисти, родени през 1998, 1999 и 2000 г.

Приемните изпити ще се проведат в спортния комплекс на ДЮШ в Севлиево на:

14 юни – за родени през 1998г. и 1999г.

21 юни – за родени през 1999г. и 2000г.

 

Подробна информация за условията за кандидатстване можете да получите на телефони  0884  870 901 и 0888  591 036 (Димитър Тодоров) 

 

В ПФК “Видима-Раковски” се полагат сериозни грижи за развитието на детско-юношеския футбол и се създават подходящи условия за тренировки и изява на младите севлиевски футболисти. Отборите от школата разполагат със самостоятелен спортен комплекс, включващ две затревени игрища, тренировъчен терен и модерна сграда с четири съблекални. Попълненията в школата, които идват от други населени места, се настаняват в специално общежитие, в което са създадени отлични условия за почивка и подготовка за училище.

Юношеските отбори на “Видима-Раковски” – старша и младша възраст, участват в двете елитни групи на България, където мерят сили с най-силните тимове в страната, в съответната възрастова група

 

 

Още за школата:

http://www.vidimarakovski.bg/index.php/sporten-kompleks-detska-shkola

 

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK