Белгия Аржентина

Вилмотц: Не сме впечатлени от Аржентина, обикновен отбор са

Наставникът на беглгийския национал отбор Марк Вилмотц определи Аржентина като „обикновен отбор” след като хората на Сабела отстраниха „червените дяволи”.

 

Единственото попадение в мача бе дело на Гонзало Игуаин в 8-та минута, а Вилмотц имаше и претенции към съдията на срещата Никола Рицоли, който по думите на специалиста е разрешил на южноамериканците да губят време и по този начин да убиват темпото на мача.

 

„Трудно е да се разбере защо загубихме. Първо, видяхме колко опитни са аржентинците. Те влияеха на ритъма на играт, нарушаваха го, изпълняваха тъч за по 30 секунди. Но им беше разрешено да го правят. Не сме впечатлени от Аржентина, те са обикновен отбор. Но загубихме. Меси извърши 3-4 фаула, но съдията не направи нищо. Гордея се с момчетата. Те се постараха много и не мога да кажа лоша дума за тях. Искам да им благодаря за начина по който се бориха”, коментира Вилмотц.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK