Любимец Нефтохимик 1962

Стана ясен окончателният състав на Югоизточната "В" група, без Любимец и Нефтохимик

Днес стана ясен и окончателният състав на Югоизточната "В" група за сезон 2014/2105, разкриха от зоналния съвет на БФС в Пловдив. Отборите на Нефтохимик и Любимец не подадоха заявика за участие в първенството, което на практика означава, че отпадат от групата.

 

Двата отбора изпаднаха от А група, не покриха условията за лиценз за Б група, а явно няма да се състезават и в трета дивизия. За двете освободени от тях места участие в квалификационен турнир беше предложено на тимовете на Стара Загора, Елхово, Бенковски (Симеоновград) и Левски (Крумовград).

 

Последните два отбора отказаха участие и така новите членове на югоизточната трета дивизия са ФК Стара Загора (Стара Загора) и ФК Елхово (Елхово).

 

Утре, 29 юли 2014 г., от 12,00 часа в Пловдив, в сградата на хотел "Интелкооп", ул. "Константин Нунков" 13 А ще се проведе съвещанието с президентите на тимовете от Югоизточна "В" група и председателите на ОС на БФС на територията на Югоизточна България. На него ще бъдат сведени указанията за новото първенство и ще бъде теглен жребий за изработването на програмата за сезона в групата. Утре в късния следобед програмата ще бъде въведена и в Информационната система на БФС с точните дати и часове на срещите. Първенството ще започне на 9/10 август 2014 година.

 

Състав на Югоизточната В група за сезон 2014/2015: Спартак (Пловдив), Несебър, Асеновец (Асеновград), Гигант (Съединение), Миньор (Раднево), Евроколеж (Пловдив), Свиленград, Загорец (Н.Загора), Роз. долина(Казанлък), Димитровград, Левски (Карлово), Тунджа 1915 (Ямбол), Сливен 2000, Поморие, Родопа-Смолян, Марица (Пловдив), ФК Стара Загора i ФК Елхово.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK