Банско Атлетик (Куклен)

Преди Атлетик (Куклен) - Банско (вероятни състави)

За истински футболен празник се готвят в Пловдивското село Куклен, където обявиха днешния ден за почивен, за да могат всички да подкрпят местния Атлетик срещу Банско. Феновете от Родопите наричат своя стадион „Сан Мамес“ по подобие на баския гранд от Билбао. Очаква се местният отбор, който играе в окръжната дивизия, да изиграе своя мач на годината и с всички средства да търси успеха, който би го превърнал във вероятно единствения аматьорски тим на осминафиналите.

Гостите пътуват за визитата в пълен състав, като треньорът Александър Томаш ще разчита на най-доброто, с което разполага. Не е изключено в състава му да бъдат направени промени в някои от постовете, като сред халфовете да се появи Любомир Витанов, който бе резерва срещу Локо (Мз), а нападението да бъде водено от Калоян Стоянов, разкри "Меридиан мач".

„Предварителните прогнози, които сочат, че сме фаворити, нямат значение. Просто не трябва да си позволяваме лукса да подценяваме който и да е съперник. Нашата цел е да доведем на стадиона в Банско някои от големите отбори в България, защо не Лудогорец", коментира Александър Томаш преди визитата в Куклен.

 

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ:

 

Днес от 16.00 часа; Стадион „Атлетик"; Съдия - Боян Славков;

 

Помощници - Антоан Георгиев и Николай Чакъров;

 

Контузени - няма;

 

Наказани - няма

 

АТЛЕТИК: Вико Петров, Бахри Шакир, Юлиян Романов, Славчо Касъмов, Атанас Чернев, Георги Аврамов, Кирил Матрев, Димитър Джонджаров, Костадин Лозанов, Щерю Димитров, Сезен Ниязиев

 

Резерви: Радичев, Коваче в, Мустафов

 

БАНСКО: Ал. Стоянов, Слаев, Г. Ангелов, С. Димитров, Топузов, Шопов, Витанов, Христов, Станкев, К. Стоянов, Я. Иванов

 

Резерви: Колев, Бенгюзсв, Лечов, Хазуров, Шишков, Р. Иванов, Йорданов

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK