Чавдар (Етрополе) ЦСКА

ЦСКА дължи 700 бона на Чавдар за Чочев

ЦСКА все още не е покрил дълга си към Чавдар Етрополе. Армейците трябва да платят процент от трансферната сума на Ивайло Чочев в Палермо. Въпреки че преминаването на 21-годишния халф в Италия бе осъществено точно преди б месеца, клубът още не е превел и стотинка на аматьорския клуб.

 

"ЦСКА дължи на Чавдар 350 000 евро (б.а. - близо 700 000 лева). Превод все още няма. Разговори с ръководството също не съм провел. Никой не ме е търсил", заяви Емил Димитров пред "Тема Спорт".

 

Преди известно време той имаше намерение да съди ЦСКА заради сериозното забавяне с плащането. "Не знам дали има развитие по този въпрос. Аз не се занимавам с него, юристите движат нещата. Вече съм се примирил, че с клуба няма как да се разберем по човешки. Ако искат да плащат, ако не искат - ще си носят последствията", добави Емил Димитров.

 

ЦСКА има задължения и към самия Ивайло Чочев. Той можеше да си тръгне от клуба като свободен агент, но предпочете да остане лоялен. Играчът има да получава две заплати от армейците.

 

"Тема спорт"

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK