Ком (Берковица)

Ком сменя концепцията за развитие

Отборът на Ком (Берковица) ще промени изцяло концепцията си за развитие през пролетния дял в северозападната „В“ група, разкри "Конкурент". Спортно-техническият щаб на клуба ще налага млади футболисти, които да се обиграят и продобият опит за следващия сезон.

 

„Няма да взимаме никой на всяка цена, ако няма необходимите качества. Обсъдили сме промяната в политиката ни с треньора Георги Владимиров, който вече е набелязал няколко играчи. През пролетния полусезон за Ком няма да се състезава Митко Ялъмов“, каза за „Конкурент“ изпълнителният директор на Ком Асен Стефанов. Отборът се събира на 30 януари в 14 ч. Заниманията ще са едноразови, но с по-голяма продължителност. За първата контрола на 13 февруари се водят преговори с Вършец 2012. На 21 февруари берковчани ще гостуват на Ботев в Криводол, на 24-и е мачът им със Сливнишки герой, а на 28-и ще мерят сили с Ботев в Козлодуй.  

 

„Търсим съперник за последната контрола на 7 март, която планираме да е в Берковица. Дотогава ремонтът на съблекалните трябва да е приключил. Имаме уверението на фирмата изпълнител, ангажирана с обновяването на стадион „Мрамор“, каза още Асен Стефанов.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK