Места

Официално: Изхвърлиха Места (Хаджидимово) от ЮЗ "В" група

С решение на ЗС на БФС София, днес официално отбора на Места (Хаджидимово) бе изхвърлен от югозападната "В" група, заради изцепките на мача с Рилски спортист, когато освен, че е имало побой над главния съдия Борислав Ненков, треньора им Лъчезар Дафков извади отбора. Ситуацията се разигра в 34-та минута, след отсъдена дузпа за домакините от Самоков и червен картон на вратаря на гостите. 

 

Днес Зоналният съвет реши:

 

- Изважда отбора на ФК Места /Хадж./ от групата, а на клуба се налага имуществена санкция в размер на 2500 лв. на основание чл. 28 (1) от Дисциплинарния правилник на БФС.

 

- Наказва Лъчезар Дафков - треньор на ФК Места /Хадж./ с лишаване от треньорски права за срок от 1 година, считано от датата на провинението и с парична глоба в размер на 1875 лв. на основание чл. 28 (4) от Дисциплинарния правилник на БФС.

 

- Наказва Антон Тодоров - състезател на ФК Места /Хадж./ с лишаване от състезателни права за 2 срещи на основание чл. 22-К от Дисциплинарния правилник на БФС.

Бисер Тодоров Бисер Тодоров
Главен фоторедактор

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK