Левски

Коловати: Със Стойчо Стоев Левски ще излезе от кризата

Бившият играч на Левски Илиян Стоянов похвали треньора на "сините" Стойчо Стоев. "Аз преди около месец казах, че тимът има големи шансове да отстрани Лудогорец. Ето, че това стана. А защо го казах - защото видях промяна в играта на Левски след идването на Стойчо Стоев. Треньорът е единственото добро нещо в момента в Левски. Ако не му се пречи, мисля, че Левски може да излезе от кризата. Отборът го доказа в мача срещу Лудогорец. Има идея в играта, действа се бързо, комбинативно. Левски заслужено отстрани Лудогорец, защото "сините" и в първия мач играха доста добре", каза Стоянов.


Бившият национал за пореден път критикува начина на работа на "Герена" и в ЦСКА. "Много е сбъркана политиката и на двата отбора. Това е големият проблем. Следя нещата, знам доста. Голяма част от хората упрекват г-н Батков. Аз не вярвам един човек, който има фирма, да иска тя да фалира. Не ми се вярва само той да е виновник", смята Стоянов.

"Тема Спорт"

Огнян Илчев

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK