ЦСКА Чавдар Етр (до 19)

Емил Димитров за собствениците на ЦСКА: Поредните сашотомовци

ЦСКА все още не е постигнал споразумение за разсрочването на дълга от 350 000 евро към Чавдар Етрополе. Именно това задължение е едно от най-големите, които касаят лиценза на червените. Те платиха само 50 000 евро на аматъорския клуб преди малко повече от месец. Собственикът на Чавдар Емил Димитров изпрати предложение за разсрочването на цялата сума, но все още не е получил отговор.


"Мисля, че съвсем целенасочено от ЦСКА не се съгласяват да подпишат споразумението. Те дори не ми се обадиха, за да ми кажат: "Това не ни устройва, дай да измислим нещо друго". Пълна тишина - това е. Собствениците се оказват поредните сашотомовци. На думи са силни, на дела - нищо", каза Димитров пред "Тема Спорт".

"Жалба не съм подавал, но в крайна сметка те, ако не платят или не разсрочат сумата, не виждам как ще получат лиценз. Но да не кажат после, че аз съм им виновен. Каквото е трябвало да направя, съм го сторил. Аз обичам ЦСКА, но не по-малко обичам и Чавдар", добави Димитров.


"Само едно нещо ще им кажа - фалирал клуб няма как да получи правото да използва базите", каза още Емил Димитров, който преди време обяви, че битката за собствеността в ЦСКА може да е свързана с имотите на "Армията" и в Панчарево.

Огнян Илчев

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK