Левски

Пари в Левски

Футболистите на Левски получиха половината от заплатите за месец март. А неотдавна в отбора не бяха вземали и лев за годината. Сега клубът дължи едно месечно възнаграждение и половина - рутинна за България ситуация. Част от парите за февруари получиха служителите на „Левски“.

 

Няма да се продават билети за „сини“ запалянковци в Бургас преди финала за купата „Левски“ - „Черно море“ в събота, решиха организаторите. Буферната зона на стадион „Лазур“ ще е по-широка.

 

Така днес при очакван наплив от фенове ще се похарчат последните места за левскари. Останалите няколкостотин билета ще се пуснат до 10 на човек от 13 часа на „Герена“. Успоредно ще вървят продажбите и за мача с „Марек“ довечера.

 

Изпълнителният директор Константин Баждеков се пребори за 2 сектора и половина, или общо над 11 000 места за „сини“, три пъти повече от отредените за „Черно море“. Но стадионът не е голям, а заради буферните зони останаха за продажба около 16 000 седалки.

 

Съществува реална възможност варненци да не изпълнят своите блокове, докато стотици левскари да останат извън арената без билети. Полицията ще трябва да бди внимателно и днес на „Герена“, и в събота в Бургас...

 

Успоредно „синята“ управа удължи до края на месеца кампанията за дарения срещу акции „Левски“ е твой“. Тя не приключи на 24 май, а ще акостира на 29-и в Несебър (кафене „Соня“) и на 30-и в Бургас (хотел „България“) преди финала.

 

Досега бяха дарени близо половин милион лева, но клубът моли привържениците за последно усилие в подкрепа. Остана да се съберат още относително малко пари за майските плащания по лиценза.

 

"Труд"

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK