Несебър

Николай Русев-Джангъра отново поема Несебър

Николай Русев-Джангъра ще бъде новият старши треньор на ОФК Несебър, съобщи Черноморски фар. Местната легенда се завръща на кормилото на мъжкия отбор от поста директор на детско-юношеската школа. 58-годишният специалист обаче ще продължава да се води на щат в школата, където оперативните ангажименти поема Иван Павлов. Русев беше треньор на „делфините” и при историческата им промоция в А група през 2004 г.


На досегашния наставник Васил Банов е предложена друга позиция в клуба, но за момента не е ясно дали той ще приеме. Неговият помощник Павел Колев остава в щаба и на Джангъра.В отбора се подготвят и множество кадрови промени. Стяга се сериозна селекция. По думите на спортно-техническия директор Недялко Москов целта ще бъде място в челната тройка на Югоизточна „В” група. Футболният шеф обеща повече конкретика в края на следващата седмица.


Сигурна е датата, на която „Несебър” ще стартира подготовката си за новия сезон. Това ще стане на 25 юни от 16.00 ч. В миналото първенство на югоизточната трета дивизия „делфините” завършиха на 10-о място.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK