Левски

Аниете и Прохазка решават бъдещето си след 48 часа

Антонио Аниете и Роман Прохазка си издействаха нова отсрочка от Левски. Двамата са поискали още два дни за размисъл на последните предложения, които им бяха отправени от шефовете на клуба през уикенда. От "Герена" правят всичко възможно, за да задържат поне един от двамата, пише "Стандарт".


Правят се опити в отбора да остане и Веселин Минев. Защитникът също не бе доволен от първоначалната оферта, която му бе направена след края на сезона. В "Левски" обаче са уверени, че е размислил.


Стойчо Стоев ще изведе играчите, макар и в доста оредял брой, днес от 18,00 часа. Вместо "добре дошли" двама ще получат потупване по рамото за сбогом. Става въпрос за Нину и Гикевич. Първият така и не успя да се наложи в състава, полякът пък стана ненужен, след като се забърка в скандал със Стойчо Стоев.


Все още не е ясно и положението на Луис Педро. Холандецът не бърза да си тръгне от Левски и иска да остане. За да може Стоев да проведе пълноценна тренировка в първия тим ще бъдат привикани още няколко юноши. Следващата седмица обаче се очакват още нови попълнения. Водят се преговори с трима българи, както и няколко чужденци. 

Огнян Илчев

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK