ФК Марица 2014 - Пловдив ОФК Поморие

Марица излиза за първата си контрола срщу Поморие

Във вторник - 30 юни, от 11 часа, "Марица" ще изиграе първата си контролна среща от своята предсезонна подготовка срещу победителя в Югоизточна "В" група през изминалия сезон и новак в "Б" група - "Поморие". Срещата ще се изиграе на стадион "Металик" в град Сопот, където поморийци са на подготвителен лагер. В срещата ще вземат участие всички футболисти, които започнаха тренировки с "Марица", както и няколко състезателя, които ще се явят специално за контролата. Ст.треньорът Кирил Андонов очаква всички играчи да покажат максимума от своите умения, за да се прецени доколко те ще са полезни на отбора, тъй като групата от футболисти в момента е твърде голяма и трябва да се редуцира до 22 - 23 състезателя. Имената на футболистите, които със сигурност ще се състезават за "Марица" през предстоящия сезон ще станат известни на по-късен етап.


Програмата за последващите контроли на "жълто-сините" все още е в работен вариант, като скоро се очаква да станат известни всички съперници на "Марица" през подготвителният период, както и датите на двубоите. За сега другата сигурна контрола на маричани е на 18 юли срещу друг тим от "Б" група - "Ботев" (Гълъбово), като "жълто-сините" ще са гости.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK