Лудогорец

Хамза заплашен от дисциплинарно уволнение

Нападателят на "Лудогорец" Юнес Хамза може да преустанови престоя си в Разград по доста неприятен начин, пише вестник "7 дни спорт". Тунизиецът беше оставен в България, след като се оказа ненужен и не замина за лагера на тима си в Австрия. Според договора си Хамза трябва да стои в Разград, където да провежда индивидуални тренировки, или да се готви с втория тим на шампионите, който е на лагер в Смолян. 


По информация на "7 дни спорт" обаче Хамза не е в Разград, а е в Букурещ, където живее съпругата му. Той не се явява на тренировки и поради тази причина може да бъде уволнен от отбора. Хамза е заплашен да бъде освободен дисциплинарно, ако дълго време не се явява на работа. Засега обаче не е ясно дали шампионите са му осигурили треньор с про лиценз, лекар и масажист, каквото е изискването. 

Както е известно, няколко клуба от чужбина имат интерес към Юнес Хамза. Медиите в Румъния постоянно го свързват с шампиона "Стяуа", а наскоро се появиха слухове и за "Астана", който е воден от българския треньор Станимир Стоилов.

Огнян Илчев

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK